RASMUS SKOV FITNESS

Fitness for regnbuefolk

🏳️‍🌈 RAINBOW BOOTCAMP 🏳️‍🌈

Vil du gerne i form og lære at træne rigtigt uden at tænke over, hvad de andre i fitnesscenteret tænker om dig, om du gør det rigtigt eller ser ”dum” ud?

Rainbow Bootcamp er der plads til alle uanset niveau, erfaring, alder eller størrelse.

Rainbow Bootcamp er en lukket Bootcamp kun for homoseksuelle. Træningerne foregår i et lukket lokale, hvor der kun er andre bootcamp deltagere.

DET BEHØVER IKKE AT VÆRE SVÆRT ELLER KEDELIGT AT KOMME I FORM

Sådan fungerer det..

Når du har booket din plads, har du, som alle deltagere på holdet, en 1-1 opstartsamtale med mig om dine målsætninger og ambitioner samt nuværende niveau og erfaring.

Herefter får du dit eget skræddersyede træningsprogram og slutteligt har du en 1-1 introduktionstime med mig, hvor vi gennemgår dit nye træningsprogram. Du er nu klar til at starte op på bootcampen.

Hvem kan deltage på Rainbow Bootcamp?

Alle kan deltage uanset niveau, begynder såvel som erfaren.

Hvad enten dit mål er vægt- eller fedttab, muskelmasse, bedre kondition eller blot at få dig rørt lidt, så kan bootcampen imødekomme dine ønsker. Det er ikke en almindelig bootcamp, hvor du møder op og laver en tilfældig fællestræning med andre.

Du får dit eget træningsprogram og generelle kostvejledning. Dvs. ALT er tilpasset dine mål.

 

Det får du

  • Skræddersyet træningsprogram
  • Generel kostvejledning
  • Træning 2 x ugen med personlig træner + fællesskab med andre medlemmer (der er 3 tider du kan vælge imellem, du booker selv de to hold du ønsker at deltage på hver uge)

  • 995,-/mdr. (du sparer 50% sammenlignet med personlig træning)

Tider:

MANDAG kl. 18.00-19.15

ONSDAG kl. 17.00-18.00

Lørdage kl. 12:00-13.00

Sted: Træningen foregår i Loaded Gym, Værkstedsvej 67, 2500, Valby.

Sådan forløber selve træningerne…

Træningerne foregår således, at vi starter med en fælles opvarmning á 10-15 min. Efter det træner hver deltager sit eget træningsprogram i et lukket gym KUN for Rainbow Bootcamp deltagere. Jeg vil selvfølgelig være tilstede under træningerne, rette teknik, give individuelle råd og hjælpe, hvor der er brug for det. Ligesom hvis der var tale om personlig træning.

De sidste 10-15 min vil blive brugt på en fælles finisher, hvor alle deltagere træner en workout sammen, som typisk vil fokusere på kondition og styrke.

Hvad er du i tvivl om?

Kontakt mig her til en uforpligtende snak ?