RASMUS SKOV FITNESS

Træn som en boss - se ud som en babe

BOSS BABES BOOTCAMP

Vil du gerne tage din træning til det næste niveau, lære at kunne bruge din krop til andet og mere i stedet for blot at træne for at se godt ud?

Boss Babes Bootcamp er en bootcamp for kvinder, som ønsker at fokusere på andet end blot at træne for at se godt ud. Vi arbejder med opbygning af styrke, eksplosivet, mobilitet og kondition ud fra et performance orienteret perspektiv.

Træningsprogrammerne er bygget op omkring, at DU lærer at performe i lige præcis det, som DU gerne vil lære og være god til.

HVIS DU BLIVER STÆRKERE, HURTIGERE OG BEDRE TIL AT PERFORME, SÅ FØLGER UDSEENDET MED!!

Sådan fungerer det..

Når du har booket din plads, har du, som alle deltagere på holdet, en 1-1 opstartsamtale med mig om dine målsætninger og ambitioner samt nuværende niveau og erfaring.

Herefter får du dit eget skræddersyede træningsprogram og er nu klar til at starte op på bootcampen.

Hvem kan deltage på Boss Babe Bootcamp?

Hvis du er nybegynder inden for styrketræning, så er dette IKKE for dig.

Du skal have erfaring med de store basisløft som squat, dødløft, hipthrusters og bænkpres. Du behøver langt fra at være ekspert, men grundlæggende kendskab til styrketræning er et must.

Hvis du har meget specifikke mål som f.eks. at stille op til en fitness konkurrence, en optagelsesprøve eller lignende, så kontakt mig inden du køber din plads på bootcampen.

Krævende og specifikke målsætninger kræver tid og et tæt samarbejde mellem atlet og træner. Derfor kræver det en indledende snak først.

Book din plads på Boss Babes Bootcamp her

  • Skræddersyet træningsprogram
  • Generel kostvejledning
  • Træning 1 x ugen (på hold med andre seje boss babes – du kan selv vælge om du vil træne fredag eller lørdag, dog max 8 deltagere på hvert hold)
  • 995,-/mdr. (du sparer 50% sammenlignet med personlig træning)

Boss Babes Bootcamp er IKKE det samme som TEAM MOTIONISTERNE, som er forbeholdt de kvinder, som har personlig træning med mig.

Tider:

Tirsdag kl. 20.00-21.15

Fredage kl. 13.00-14.15

Lørdage kl. 13:00-14.15

Sted: Træningen foregår i Loaded Gym, Værkstedsvej 67, 2500, Valby.

Sådan forløber selve træningerne…

Træningerne foregår således, at vi starter med en fælles opvarmning á 10-15 min. Efter det træner hver deltager sit eget træningsprogram i et lukket gym KUN for Boss Babes Bootcamp deltagere.

 

Jeg vil selvfølgelig være tilstede under træningerne, rette teknik, give individuelle råd og hjælpe, hvor der er brug for det. Ligesom hvis der var tale om personlig træning.

 

De sidste 10-15 min vil blive brugt på en fælles finisher, hvor alle deltagere træner en workout sammen, som typisk vil involvere elementer fra både crossfit, stærkmandstræning, calisthenics/gymnastik og generel funktionel træning med fokus på styrke, performance og kondition.

Hvad er du i tvivl om? 😃

Kontakt mig her til en uforpligtende snak ?