RASMUS SKOV FITNESS

Større og stærkere - styrketræning for mænd

BOSS BOOTCAMP

Har du erfaring med styrketræning men ønsket at få mere struktur på din træning, blive stærkere, mere muskelmasse eller lære nye skills?

Så er Boss Bootcamp et koncept for dig. Træningsprogrammerne er individualiserede og tilpasset dit niveau og dine ønsker med din træning. Det er en lukket bootcamp kun for mænd med træningserfaring og ønsket om at tage deres træning til et nyt niveau.

Fokus i træningerne er styrke, mobilitet, eksplosivitet og kondition for at sikre dig optimale resultater i din træning.

Få struktur på din træning og bliv stærkere og større!

Sådan fungerer det..

Træningerne foregår i et lukket lokale, hvor der kun er andre bootcamp deltagere.

Hvad enten dit mål er skades forebyggelse vægt- eller fedttab, opbygning af muskelmasse, bedre kondition eller blot at få dig rørt lidt, så kan bootcampen imødekomme dine ønsker. Det er ikke en almindelig bootcamp, hvor du møder op og laver en tilfældig fællestræning med andre.

Du får dit eget træningsprogram og individuel kostvejledning. Dvs. ALT er tilpasset dine mål.

Når du har booket din plads, har du, som alle deltagere på holdet, en 1-1 opstartsamtale med mig om dine målsætninger og ambitioner samt nuværende niveau og erfaring.

Herefter får du dit eget skræddersyede træningsprogram og slutteligt har du en 1-1 introduktionstime med mig, hvor vi gennemgår dit nye træningsprogram. Du er nu klar til at starte op på bootcampen.

Det får du

  • Skræddersyet træningsprogram
  • Generel kostvejledning
  • Træning 1 x ugen med personlig træner (på hold med andre træningsinteresserede mænd – du kan selv vælge om du vil træne tirsdag eller fredag, dog max 8 deltagere på hvert hold)
  • 995,-/mdr. + 500,- i opstartsgebyr (du sparer 50% sammenlignet med personlig træning)

Tider:

TIRSDAG kl. 12.00-13.00

FREDAG kl. 12:00-13.00

Sted: Træningen foregår i Loaded Gym, Værkstedsvej 67, 2500, Valby.

Træningerne foregår således, at vi starter med en fælles opvarmning á 10-15 min. Efter det træner hver deltager sit eget træningsprogram i et lukket gym KUN for Bartender Bootcamp deltagere. Jeg vil selvfølgelig være tilstede under træningerne, rette teknik, give individuelle råd og hjælpe, hvor der er brug for det. Ligesom hvis der var tale om personlig træning.

De sidste 10-15 min vil blive brugt på en fælles finisher, hvor alle deltagere træner en workout sammen, som typisk vil fokusere på kondition og styrke.

Spørgsmål?

Kontakt mig her til en uforpligtende snak ?